Programma in Dorpshuis De Stek

Programma De Stek op Koningsdag Grootebroek zaterdag 27 april.

Dorpshuis De stek wordt dit jaar opgenomen in het rondje met attracties in het middagprogramma. Er staat een luchtkussen en binnen zijn Oudhollandse spelletjes die je kunt doen.

Het evenement staat ook als evenement op facebook. Like en share!


Tijdens de gehele dag is de entree gratis.

10.15 uur Ouderenochtend en bijeenkomst lintjesdragers. Op de ochtend verwelkomen we de gedecoreerden van Stede Broec. Dit is al zeker een traditie. En terecht, want deze mensen hebben hun steentje wel bijgedragen in de samenleving. Zij zijn het waarop wij als gemeenschap altijd een beroep kunnen doen. En dat bijna altijd als vrijwilliger.

foto-ouderochtend-dorpshuis-de-stek

Daar staan we een keer per jaar bij stil. Dit doen we onder het genot van een hapje en een drankje. Irene brengt traditie getrouw een aubade.
Daarna zal de burgemeester een toost uitbrengen op de koning. Ook de ouderen van Grootebroek zijn op deze ochtend uiteraard van harte welkom.


16.00 uur
Optreden Perfect Juice

perfect-juice-band

Perfect Juice stelt zich voor

Perfect Juice is geen onbekende band in de regio. De afgelopen jaren heeft de band op verschillende locaties optredens door geheel West Friesland mogen verzorgen. Perfect Juice is een band die swingende krakers weer tot leven brengt. Dit muzikaal doorgewinterde gezelschap neemt je helemaal mee op reis naar de tijd van de funky discomuziek tot aan het nieuwste van nu.
Een combinatie van talent, ervaring en enthousiasme vormen de ingrediënten die Perfect Juice daarbij tot een succesvolle combinatie maken. Voeg daarbij een uitgebalanceerde mix van repertoire uit de Jaren 70 tot nu toe en DE COCKTAIL voor een perfecte swingende avond is compleet. Perfect Juice bestaat uit getalenteerde muzikanten die hun sporen in andere bands reeds verdiend hebben en die in Perfect Juice een zeer eigen geluid neerzetten. Het is Perfect in zalen en festivals en ook tijdens feesten is het de juice die u nodig heeft. Na de smaak van Perfect Juice wilt u niets anders meer want nummers van onder andere Grace Jones, Donna Summer, Kiki Dee worden overgoten met een Perfect Juice die smaakt naar meer!!! Perfect Juice speelt de beste nummers die vaak door anderen vergeten worden.

Perfect Juice is :
Marryelle Deen – zang
Marc Zwier – Basgitaar, zang
Rob Meester – Gitaar, zang
Oscar Lumi – Drums, zang
Radjoe Ramphal – Keyboards, zang


Tijdens de gehele dag is de entree gratis.

En natuurlijk zoals gewoonlijk vanaf 17.00 uur zijn er weer de overbekende Stekburgers.

dorpshuis-de-stek-foto-koningsdag

Share
Volg ons

   

Sponsors
Facebook

Koningsdag Grootebroek heeft het bericht van Blond Amsterdam gedeeld. ... See MoreSee Less

Hoera! Prinses Beatrix 80 jaar!

View on Facebook