Versierde fietsoptocht

koningsdag-grootebroek-versierde-fietsoptocht-2018-poster

Informatie voor de deelnemers aan de versierde fietsoptocht bij Koningsdag Grootebroek

Koningsdag in Grootebroek is groot feest voor de kleinsten onder onder ons.

Je kunt jezelf schminken en verkleden en natuurlijk je fiets versieren! Het thema dit jaar is: “Ik hou van Holland” Er zijn mooie prijzen mee te verdienen. Heb je zo’n mooie button van vorig jaar? Dit jaar hebben we weer een nieuwe, hoe die eruit ziet is natuurlijk een verrassing.

Ochtendprogramma

9.30 Vanaf half tien wordt er bij Rigtershof verzameld voor de versierde fietsentocht waaraan kinderen tot en met twaalf jaar kunnen meedoen. De fiets moet mooi worden versierd en je kunt ook jezelf schminken en verkleden. Er zijn mooie prijzen mee te verdienen.

10.00 De stoet vertrekt om tien uur voor een ereronde door het dorp, die plaatsvindt onder muzikale begeleiding.

11.00 Na de aankomst van de fietsen bij de feesttent op de Raadhuislaan is er een optreden van onze poppenkast speciaal voor de mensen die deze morgen mee gedaan hebben aan de fietsoptocht. Buiten zijn dan ook al een aantal attracties open.

Middagprogramma

13.00 Verder zijn er natuurlijk de minikermis en vele attracties die op het parcours Zesstedenweg, Raadhuislaan en de Burgemeester Schrijnderlaan zijn neergezet. We draaien dit jaar weer vroeg, al vanaf 13.00 staan alle attracties!

Share
Volg ons

   

Sponsors
Facebook

Koningsdag Grootebroek heeft het bericht van Blond Amsterdam gedeeld. ... See MoreSee Less

Hoera! Prinses Beatrix 80 jaar!

View on Facebook