Versierde fietsoptocht

Let op: Dit is de informatie van het evenement in 2018, die van 2019 volgt snel

koningsdag-grootebroek-versierde-fietsoptocht-2018-poster

Informatie voor de deelnemers aan de versierde fietsoptocht bij Koningsdag Grootebroek

Koningsdag in Grootebroek is groot feest voor de kleinsten onder onder ons.

Je kunt jezelf schminken en verkleden en natuurlijk je fiets versieren! Het thema dit jaar is: “Ik hou van Holland” Er zijn mooie prijzen mee te verdienen. Heb je zo’n mooie button van vorig jaar? Dit jaar hebben we weer een nieuwe, hoe die eruit ziet is natuurlijk een verrassing.

Ochtendprogramma

9.30 Vanaf half tien wordt er bij Rigtershof verzameld voor de versierde fietsentocht waaraan kinderen tot en met twaalf jaar kunnen meedoen. De fiets moet mooi worden versierd en je kunt ook jezelf schminken en verkleden. Er zijn mooie prijzen mee te verdienen.

10.00 De stoet vertrekt om tien uur voor een ereronde door het dorp, die plaatsvindt onder muzikale begeleiding.

11.00 Na de aankomst van de fietsen bij de feesttent op de Raadhuislaan is er een optreden van onze poppenkast speciaal voor de mensen die deze morgen mee gedaan hebben aan de fietsoptocht. Buiten zijn dan ook al een aantal attracties open.

Middagprogramma

13.00 Verder zijn er natuurlijk de minikermis en vele attracties die op het parcours Zesstedenweg, Raadhuislaan en de Burgemeester Schrijnderlaan zijn neergezet. We draaien dit jaar weer vroeg, al vanaf 13.00 staan alle attracties!

 

Volg ons

   

Facebook

1 month ago

Koningsdag Grootebroek

Goede tip, steun Scouting Arcadia GrootebroekWillen jullie ons sponsoren? ... See MoreSee Less

View on Facebook

6 months ago

Koningsdag Grootebroek

Koningsdag in Grootebroek en Bovenkarspel .2018 ... See MoreSee Less

View on Facebook

6 months ago

Koningsdag Grootebroek

wow wat een ruimte voor Raadhuis Festival op het terrein bij Koningsdag Grootebroek dagprogramma op Koningsdag 27 april Ze draaien 3 dagen, de gegevens staan op Raadhuis Festival - dag 1, Raadhuis Festival - dag 2 en Raadhuis Festival - dag 3De #raadhuistent staat! Nog twee dagen te gaan...! ... See MoreSee Less

View on Facebook