Versierde huizen

Let op: Dit is de informatie van het evenement in 2018, die van 2019 volgt snel

Tijdens Koningsdag worden de straten en huizen in “het rondje” van Raadhuislaan, Burgemeester Schrijnderlaan en Zesstedenweg prachtig versierd. Dat is leuk voor de bezoekers omdat de straat er dan meteen feestelijk uit ziet. De bewoners van de straat zijn soms al dagen druk in de weer om het geheel in mooie st(r)aat te brengen!

Het versieren is al jarenlang een traditie en uiteraard wordt die traditie door het comité van harte gesteund.

Prijzen voor het mooiste huis

  • 1e prijs een slagroomtaart
  • 2e prijs een mooie worst
  • 3e prijs een kaas

De prijzen worden uitgereikt dit jaar door de Dekselse Meiden. Zij gaan met frisse blik de beoordeling van deze wedstrijd doen! We hebben dit jaar bordjes voor in de tuin van de nummers 1,2 en 3 en we zullen even extra aandacht geven aan de winnaars en proberen deze ook via ons nieuws en de website bekend te maken. Versier jezelf dus de geschiedenis in en maak je huis mooier dan ooit! Wilt u enige mooie voorbeelden zien?

Volg ons

   

Facebook

1 month ago

Koningsdag Grootebroek

Goede tip, steun Scouting Arcadia GrootebroekWillen jullie ons sponsoren? ... See MoreSee Less

View on Facebook

6 months ago

Koningsdag Grootebroek

Koningsdag in Grootebroek en Bovenkarspel .2018 ... See MoreSee Less

View on Facebook

6 months ago

Koningsdag Grootebroek

wow wat een ruimte voor Raadhuis Festival op het terrein bij Koningsdag Grootebroek dagprogramma op Koningsdag 27 april Ze draaien 3 dagen, de gegevens staan op Raadhuis Festival - dag 1, Raadhuis Festival - dag 2 en Raadhuis Festival - dag 3De #raadhuistent staat! Nog twee dagen te gaan...! ... See MoreSee Less

View on Facebook