Nog drie dagen tot de Bingo, er zijn nog kaarten!

Mis het niet! Er zijn nog kaarten te verkrijgen. Voor 20 euro contant bij De Zinken Viool of bij Dorpshuis De Stek of natuurlijk te bestellen via het mailadres ocbingo@hotmail.com

De bingo avond start om 20.00 inloop vanaf 19.30

De prijzen zijn gesponsord zijn door veelal lokale ondernemers. De prijzenpot is dit jaar erg goed gevuld met o.a. een bluetooth speaker, mooie armbanden, kaarten voor Het Park, dinerbon brasserie D’Oude Veiling, vrijkaartjes voor zwembad Waterhoorn, en heel veel andere leuke dingen staan klaar om te worden gewonnen.

Organisator Nathalie vertelt; “Dit jaar waren we positief verrast door de vele mooie dingen die we kregen aangeboden voor deze bingo avond. Koningsdag wordt breed gedragen in de gemeente en veel bedrijven dragen een mooi steentje bij. Het is leuk dat we ook weer zeer welkom zijn bij De Stek die hun ruimte gratis ter beschikking stelt zodat de gehele opbrengst van de bingo ook ten goede komt aan het evenement Koningsdag. De vrijmarkt en het middagprogramma kunnen we ook dit jaar weer gratis aanbieden aan iedereen.”

Volg ons

   

Facebook

5 days ago

Koningsdag Grootebroek

Goedemorgen allemaal! De nieuwe #RaadhuisFestival timetable is binnen!
Met als nieuwe binnenkomer, Radio 538's "Die Verrückte Stunde" op Zaterdag! Zien we jullie daar?

Kaartverkoop is aan de deur, entree is €10,-!
Ook is er een passe-partout te verkrijgen voor alle 3 de dagen voor slechts €15,-!

En binnenkort starten we ook met de voorverkoop van tickets bij een select aantal winkels in de regio, hou de pagina in de gaten voor meer informatie.
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Koningsdag Grootebroek
View on Facebook

Voor onze vrienden op facebook hebben we nog een mooie actie, tag een vriend met wie je graag naar de Bingo wilt en klik "Geinteresseerd" of "Gaat" aan bij het evenement.

www.facebook.com/events/159160964807793/

Op 2 april a.s. verloten we 4 gratis bingokaarten zodat je een extra vriend(in) mee kunt nemen of meer kans maakt op de vele mooie prijzen die we hebben!
... See MoreSee Less

View on Facebook