De bloknoten komen terug!

We kregen via mail deze enthousiaste en spontane aanmelding: “Heel wat jaren geleden hebben de Perenplukkers uit Blokker acte de precence gegeven tijdens jullie koninginnedag. Inmiddels bestaan de Perenplukkers niet meer, maar zijn we doorgestart met Blaaskapel de Bloknoten uit Blokker.
Bij het brainstormen over de invulling van de komende koninginnedag noemden meerdere leden jullie koninginnedagfeest op. Wij zouden het daarom best leuk vinden om op koninginnedag in Grootebroek te spelen.”

Daar wordt de organisatie natuurlijk wel warm van. Uiteraard hoop je dat ook voor de mensen die zich presenteren een leuke dag in hun herinnering komt. En dat wordt gedaan door zo goed mogelijk voor iedereen te zorgen. Maar dat er na vele jaren nog steeds de drang om naar Grootebroek te komen leeft is natuurlijk een compliment op zich. Kortom, tijdens de koninginnedag kunt u uiteraard genieten van de muziek van de Bloknoten!!

Geef een reactie

Volg ons

   

Facebook

1 month ago

Koningsdag Grootebroek

Goede tip, steun Scouting Arcadia GrootebroekWillen jullie ons sponsoren? ... See MoreSee Less

View on Facebook

6 months ago

Koningsdag Grootebroek

Koningsdag in Grootebroek en Bovenkarspel .2018 ... See MoreSee Less

View on Facebook

6 months ago

Koningsdag Grootebroek

wow wat een ruimte voor Raadhuis Festival op het terrein bij Koningsdag Grootebroek dagprogramma op Koningsdag 27 april Ze draaien 3 dagen, de gegevens staan op Raadhuis Festival - dag 1, Raadhuis Festival - dag 2 en Raadhuis Festival - dag 3De #raadhuistent staat! Nog twee dagen te gaan...! ... See MoreSee Less

View on Facebook