Er wordt hard gewerkt aan Koningsdag

tegeltjeEr wordt hard gewerkt aan Koningsdag, het thema krijgt invulling. We gaan zoals elk jaar weer nieuwe dingen verzinnen. Wat is er leuk om zo’n speciale dag vorm te geven en wat past er goed in het thema “Ik hou van Holland”?

We zijn volop bezig met het bekijken van demonstraties oude ambachten, kantklossen, paling roken. Verder uiteraard bij voorkeur hollandse muziek rondom het parcours. Ook kijken we naar een draaiorgel, accordeon enzovoort. En uiteraard vergeten we het eten niet. We kijken naar een haringkar, paling roken, poffertjes, en nog meer. Als aankleding van het parcours uiteraard oranje, koeien, tulpen en molens… Wat er lukt? Dat weten we ook zelf nog niet na zo’n brainstorm sessie maar uiteraard volgt alles straks in een programma.

Wat we nu al zeker weten? Nou dat het in ieder geval weer een oudhollands gezellige dag gaat worden die bomvol staat van allerlei leuke dingen te zien en te doen op Koningsdag 2018 in Grootebroek. In het dagprogramma worden weer veel gratis attracties geplaatst, zijn er optredens gepland en wordt het hele rondje weer een belevenis om niet te missen. Wat je wel alvast kunt doen is het delen van het facebook evenement! Nodig rustig al je vrienden uit, het parcours is groot en we hebben ruimte voor iedereen!

Je kunt ook de facebook pagina volgen, je ziet dan erg makkelijk al het nieuws.

Volg ons

   

Facebook

5 months ago

Koningsdag Grootebroek

Koningsdag in Grootebroek en Bovenkarspel .2018 ... See MoreSee Less

View on Facebook

5 months ago

Koningsdag Grootebroek

wow wat een ruimte voor Raadhuis Festival op het terrein bij Koningsdag Grootebroek dagprogramma op Koningsdag 27 april Ze draaien 3 dagen, de gegevens staan op Raadhuis Festival - dag 1, Raadhuis Festival - dag 2 en Raadhuis Festival - dag 3De #raadhuistent staat! Nog twee dagen te gaan...! ... See MoreSee Less

View on Facebook

5 months ago

Koningsdag Grootebroek

Goedemorgen allemaal! De nieuwe #RaadhuisFestival timetable is binnen!
Met als nieuwe binnenkomer, Radio 538's "Die Verrückte Stunde" op Zaterdag! Zien we jullie daar?

Kaartverkoop is aan de deur, entree is €10,-!
Ook is er een passe-partout te verkrijgen voor alle 3 de dagen voor slechts €15,-!

En binnenkort starten we ook met de voorverkoop van tickets bij een select aantal winkels in de regio, hou de pagina in de gaten voor meer informatie.
... See MoreSee Less

View on Facebook