Goochelshows 2016 Jorido

Jorido-magic-entertainment-koningsdag-grootebroek

Jorido magic entertainment

Goed nieuws voor 2016 hebben we weer optredens van goochelaar Jorido

Goochelaar Jorido magic entertainment was vorig jaar voor het eerst als artiest aanwezig bij Koningsdag. We kunnen alleen maar aangeven dat zijn optredens elke keer een gigantisch succes waren. De goochelshows waren superpopulair bij de kinderen. Het was zo mooi om te zien hoe er allerlei trucs werden getoond.

Mis het niet. Magie! Vlak voor je ogen! Live! Spannend, leuk. Kortom een echte aanrader. Er zijn verschillende tijden, dus je kunt altijd even kijken wanneer je even tijd hebt om zijn optreden mee te maken. De optredens zijn bij de overkapping van de tent.

Magisch, mysterieus, laat je verrassen door het optreden van onze goochelaar bij de overkapping van de feesttent. Maar liefst 4x treedt de goochelaar op. Na aankomst fietsoptocht (11.00), en vervolgens in de middag 14.30 uur, 15.30 uur en 16.30 uur.

En doe je mee met de versierde fietsoptocht dan heb je helemaal een superkans om alles goed te zien. Want als de versierde fietsoptocht op ons festivalterrein aankomt doet de goochelaar ook een show. Het is dan vaak nog rustig op het parcours en dus sta je waarschijnlijk lekker vooraan.

De goochelaar heeft ook een site http://www.jorido.nl/ en hij is te boeken voor allerlei feestjes (tip!)

Volg ons

   

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Code: 104
Please refer to our Error Message Reference.