Jaarlijks website onderhoud bij Benancy media uitgevoerd

Een website heeft wel eigenlijk minstens elk jaar onderhoud nodig. Voor Koningsdag Grootebroek heeft ook dit jaar weer onderhoud gekregen.

benancy-heeft-jaarlijks-website-onderhoud-uitgevoerd-beheer-bouw-nieuwe-site

Benancy media website beheer en bouw

Elk jaar weer fantastisch om met het enthousiasme van Nancy voor haar werk met de site bezig gegaan. Op de achtergrond zijn er weer een paar verbeteringen aan de SEO, zeg maar de vindbaarheid in Google gedaan. Ook zijn de updates gedraaid en een goede backup.

Technisch gezien is het ook aan te raden om met https voor websites te gaan werken. Ook dat wordt de komende maanden voor ocgrootebroek.nl ingezet. Met hulp van Benancy zullen we de site met https beter beveiligen tegen misbruik.

Natuurlijk gaat de site er dit jaar weer verfrissend nieuw uitzien met het thema wat we hebben bedacht voor Koningsdag in Grootebroek voor 2018. Het thema blijft traditioneel geheim tot de kerst. Daarna passen we de inhoud van de website aan!! Nog heel even geduld dus.
Op de achtergrond wordt alweer hard gewerkt door het Oranje Comité om Koningsdag weer tot een groot succes te maken. Er zijn weer genoeg leuke ontwikkelingen die klaar staan voor het nieuwe jaar.

Dank aan https://benancymedia.com/

Share
Volg ons

   

Sponsors
Facebook

Koningsdag Grootebroek heeft het bericht van Blond Amsterdam gedeeld. ... See MoreSee Less

Hoera! Prinses Beatrix 80 jaar!

View on Facebook