Jaarlijks website onderhoud bij Benancy media uitgevoerd

Een website heeft wel eigenlijk minstens elk jaar onderhoud nodig. Voor Koningsdag Grootebroek heeft ook dit jaar weer onderhoud gekregen.

benancy-heeft-jaarlijks-website-onderhoud-uitgevoerd-beheer-bouw-nieuwe-site

Benancy media website beheer en bouw

Elk jaar weer fantastisch om met het enthousiasme van Nancy voor haar werk met de site bezig gegaan. Op de achtergrond zijn er weer een paar verbeteringen aan de SEO, zeg maar de vindbaarheid in Google gedaan. Ook zijn de updates gedraaid en een goede backup.

Technisch gezien is het ook aan te raden om met https voor websites te gaan werken. Ook dat wordt de komende maanden voor ocgrootebroek.nl ingezet. Met hulp van Benancy zullen we de site met https beter beveiligen tegen misbruik.

Natuurlijk gaat de site er dit jaar weer verfrissend nieuw uitzien met het thema wat we hebben bedacht voor Koningsdag in Grootebroek voor 2018. Het thema blijft traditioneel geheim tot de kerst. Daarna passen we de inhoud van de website aan!! Nog heel even geduld dus.
Op de achtergrond wordt alweer hard gewerkt door het Oranje Comité om Koningsdag weer tot een groot succes te maken. Er zijn weer genoeg leuke ontwikkelingen die klaar staan voor het nieuwe jaar.

Dank aan https://benancymedia.com/

Volg ons

   

Facebook

4 months ago

Koningsdag Grootebroek

Koningsdag in Grootebroek en Bovenkarspel .2018 ... See MoreSee Less

View on Facebook

4 months ago

Koningsdag Grootebroek

wow wat een ruimte voor Raadhuis Festival op het terrein bij Koningsdag Grootebroek dagprogramma op Koningsdag 27 april Ze draaien 3 dagen, de gegevens staan op Raadhuis Festival - dag 1, Raadhuis Festival - dag 2 en Raadhuis Festival - dag 3De #raadhuistent staat! Nog twee dagen te gaan...! ... See MoreSee Less

View on Facebook

4 months ago

Koningsdag Grootebroek

Goedemorgen allemaal! De nieuwe #RaadhuisFestival timetable is binnen!
Met als nieuwe binnenkomer, Radio 538's "Die Verrückte Stunde" op Zaterdag! Zien we jullie daar?

Kaartverkoop is aan de deur, entree is €10,-!
Ook is er een passe-partout te verkrijgen voor alle 3 de dagen voor slechts €15,-!

En binnenkort starten we ook met de voorverkoop van tickets bij een select aantal winkels in de regio, hou de pagina in de gaten voor meer informatie.
... See MoreSee Less

View on Facebook