Koningsdag programmakrant voor heel Grootebroek

programmakrant-koningsdag-grootebroek

programmakrant 2015 koningsdag Grootebroek

Goed nieuws! De speciale programmakrant voor Koningsdag gaat door heel Grootebroek worden verspreid!

Dit jaar gaan we weer met een frisse start ons evenement Koningsdag in Grootebroek opzetten. Deze 25-ste editie van dit geweldige evenement zal een aantal zeer speciale nieuwtjes krijgen. Houd dus goed ons nieuws in de gaten, want het wordt dit jaar spectaculairder, bijzonderder en gevarieerder dan ooit tevoren.

Dank

Een van de nieuwtjes kunnen we alvast wel naar buiten brengen, met als dank aan onze sponsor Zwaan Printmedia wordt de oplage van de programmakrant verdubbeld! Hiermee kunnen we ieder huis in Grootebroek ons prachtige blad bezorgen. En verder zullen de krantjes op strategische plekken in Grootebroek worden neergelegd. De nieuwe opzet is volgens ons een geweldige vernieuwing.

Tekst

Dit jaar staat het evenemententerrein weer bomvol attracties. We herhalen de uiterst succesvolle optredens van de goochelaar. Maar er komt natuurlijk meer! We zullen de komende maanden laten weten wat je kunt zien, beleven en genieten tijdens ons evenement. En geloof het, er komt meer dan genoeg!!

Goed nieuws

Normaliter wordt de programmakrant verspreid tijdens de collecte. We sturen dan eerst een brief langs en daarna houden we een collecte. Als je de collectant mist dan heb je dus geen programma. Dit jaar krijgt ieder gezin in Grootebroek dit mooie blad in bezit. Een prachtige kans en alvast een leuk presentje van ons ter gelegenheid van ons jubileum!

Volg ons

   

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.