Opbrengst Rabo Clubkascampagne bekend

We hebben een geweldige opbrengst “behaald” bij de Rabo Clubkascampagne. We zijn een klein comite en hebben geen betalende leden maar we hebben toch enorm veel stemmen gekregen. Dank aan alle stemmers voor #raboclubkascampagne van @RaboWF totaal 633 euro!! Super!
clubkascampagne-rabo-clubkas-actie-2018-uitreiking

De pr van de campagne is actief opgepakt door Jack maar het succes was toch onverwacht: “We zijn er nog steeds een beetje ondersteboven van!! Het was erg spannend voor ons comite omdat we toch best afhankelijk zijn van de bijdragen die we bij elkaar kunnen krijgen voor alle activiteiten die we doen. De Rabobank Fietstocht was altijd een vast item met een gegarandeerde opbrengst! Daarom was de nieuwe opzet met #raboclubkas doel voor ons erg spannend, want we kunnen geen leden oproepen om voor ons te gaan stemmen en met een handvol organisatieleden van het comite kom je ook niet echt heel ver! Toch worden de activiteiten die worden georganiseerd door het comite hoog gewaardeerd door de hele regio want we hadden een opvallend hoge opbrengst. De Rabobank West-Friesland was hierover ook verbaasd en het comite heeft hier tijdens de avond van de presentatie van de resultaten ook op het podium uitleg over gegeven. We zijn echt supertrots en blij! Het is een onverwacht succesvolle actie geweest, uiteraard met gezamelijke kracht bereikt!”

De Rabobank gaf aan erg tevreden te zijn en ook verrast door de grote activiteit van de verenigingen in “ons deel” van Westfriesland. De dorpen zijn zeer actief geweest met de actie. Er is ook media aandacht geweest, waaronder dit bericht op rodi.nl dat een mooi beeld geeft van de actie. De verenigingen die wij hebben gezien op de avond zoals de EHBO Stede Broec waren zeer tevreden over de opbrengst. Al met al dus een geslaagde actie met een geweldig resultaat. Nogmaals dank aan iedereen die zijn stem op ons Oranje Comite heeft uitgebracht!

Volg ons

   

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.