Persberichten

Persbericht, verstuurd voor Koningsdag in Grootebroek

Persbericht, verstuurd 2 april

koningsdag grootebroek 2016 thema Jungle

koningsdag grootebroek 2016 thema Jungle


Koningsdag op 27 april avontuurlijk en spannend programma in Grootebroek
koningsdag grootebroek 2016 thema Jungle

De festiviteiten tijdens Koningsdag in Grootebroek hebben dit jaar als thema jungle. Het aantal attracties is uitgebreider dan ooit en het programma met optredens, demonstraties en activiteiten is opnieuw bomvol! Er zijn vele initiatieven die inhaken op het thema dat is gekozen voor deze bijzondere dag. Er is veel te doen, we maken dit jaar ook weer een app voor android zodat je op de hoogte wordt gehouden wat er op het programma staat! Het programma begint weer vroeg, om 13.00 uur hebben we de attracties draaien.

Ochtendprogramma (9.30-12.00)

De optocht van de versierde fietsen heeft als thema “jungle”. Dit onderdeel van het programma is al jaren een groot succes, deelname wordt echt aangeraden, want het is ontzettend leuk. En ook voor het publiek, kom vooral kijken naar de jungle! Er is weer een spectaculair programma voor de versierde fietsoptocht samengesteld, na de aankomst van de fietsoptocht zal bij de tent een tractatie zijn, verder kun je in een draaimolen en een optreden van goochelaar Jorido.

Middagprogramma (13.00 tot 17.00)

Langs “het rondje” Burgemeester Schrijnderlaan, Zesstedenweg en Raadhuislaan staan uiteraard ook dit jaar allerlei attributen. Er is een goochelshow, marktkramen, er zijn schminkers, vele opblaastoestellen en genoeg leuke en lekkere stands om even te eten.

Avondprogramma (vanaf 17.00)

In de avond is er een programma in de feesttent. Hiervoor geldt vanaf 17.30 uur een entreeprijs van € 5,00 p.p. met een wervelende show van Brotherson, Dave Dekker en Melrose. Naast het programma in de feesttent is er ook live muziek in Dorpshuis De Stek. Daar treden vanaf 16.00 uur The Blue Devils op.

Het Oranje Comité vernieuwt dus weer de opzet van de dag maar de oude strijdkreet “Koningsdag in Grootebroek, Ja Natuurlijk!” blijft. Want net zoals voorgaande jaren zal het weer een fantastisch evenement worden. Er is van alles te doen voor alle leeftijden verspreid door een druk programma over de hele dag. Het wordt een feest voor het hele gezin.

Kijk voor het laatste nieuws en het complete programma op de website www.ocgrootebroek.nl en volg het laatste nieuws via facebook www.facebook.com/oranjecomite.grootebroek of like het evenement op https://www.facebook.com/pages/Koningsdag-Grootebroek/610338635769179 en twitter http://twitter.com/ocgrootebroek

Niet voor publicatie: Beelden die vrij te gebruiken zijn ter promotie van het evenement zijn te vinden op: http://www.ocgrootebroek.nl/algemenebestanden/persbeelden/index.html Uw mailadres staat opgenomen in ons persbestand, wilt u zich afmelden stuur dan een mail naar ocgrootebroek@gmail.com Heeft u aanvullende vragen kunt u contact opnemen via ocgrootebroek@gmail.com uw vragen zullen worden beantwoord door Jack Dekker, die namens het comité de pr en communicatie verzorgt.

Koningsdag op 27 april, doe mee met je versierde fiets met de optocht!
Beste lezer, het oranje-comité organiseert ook in 2016 op Koningsdag een optocht voor versierde fietsen. De versierde fietsenoptocht heeft als thema jungle en we hopen zoveel mogelijk kinderen te zien. Kinderen kunnen verkleed gaan, acts opvoeren of hun fiets mooi maken. Wij proberen ze dan in het zonnetje te zetten door er een mooie dag van te maken met allerlei activiteiten. We zouden het waarderen als u ons kunt ondersteunen bij het maken van promotie voor dit evenement. Door bijvoorbeeld hieraan aandacht te geven in uw nieuwsbrieven, social media, schoolkrant of website! We bieden u bij deze brief een paar posters aan die u kunt ophangen.

U kunt ons liken op Facebook, www.facebook.com/oranjecomite.grootebroek of een linkje maken naar www.ocgrootebroek.nl. Via Facebook verschijnen zeker een aantal leuke berichten. We geven een voorzetje voor een tekst, die we ook neerzetten op www. ocgrootebroek.nl als download bij onze persberichten. 27 april Koningsdag in Grootebroek heeft ieder jaar een nieuw en uniek programma. Dit jaar staat de dag in het teken van Jungle. Er zijn veel initiatieven die inhaken op het thema. Zoals de optocht voor de versierde fietsen. Dat is elk jaar een groot succes! Deelnemers kunnen zich verkleden, een act opvoeren of met een mooie fiets komen. Het is elk jaar een fantastisch schouwspel dat wordt afgesloten met feestelijkheden bij de grote tent aan de Raadhuislaan. Het is een prachtig begin van deze feestdag. Doe mee! Half tien, Rigtershof.

In de middag is er veel te doen langs het rondje Burgemeester Schrijnderlaan, Zesstedenweg en Raadhuislaan. En alles is gratis, dus de draaimolen, klimtoestellen, buikglijbaan en heel veel andere attracties zijn allemaal kosteloos, net zoals het parkeren.

Bij veel attracties kunnen kinderen door mee te doen zelfs snoepjes verdienen. Koningsdag zal dus opnieuw een echt volksfeest worden. Volg de voorbereidingen via www.facebook.com/oranjecomite.grootebroek of kijk op www.ocgrootebroek.nl voor het programma.

Ko2014

Koningsdag op 27 april, weer een groot feest in Grootebroek
Koningsdag in Grootebroek heeft ieder jaar een nieuw en uniek programma. Dit jaar staat de dag in het teken van Jungle. Er zijn veel initiatieven die inhaken op het thema. Zoals de optocht voor de versierde fietsen. Dat is elk jaar een groot succes! Deelnemers kunnen zich verkleden, een act opvoeren of met een mooie fiets komen. Het is elk jaar een fantastisch schouwspel dat wordt afgesloten met feestelijkheden bij de grote tent aan de Raadhuislaan. Het is een prachtig begin van deze feestdag. Doe mee!

In de middag zijn er langs het rondje Burgemeester Schrijnderlaan, Zesstedenweg en Raadhuislaan staan uiteraard ook dit jaar allerlei kermis- attributen. En alles is gratis, dus de draaimolen, klimtoestellen, buikglijbaan en heel veel andere attracties zijn allemaal kosteloos, net zoals het parkeren. Bij veel attracties kunnen kinderen door mee te doen zelfs snoepjes verdienen. Koningsdag zal dus weer opnieuw een echt volksfeest worden.

Volg de voorbereidingen via oranjecomite.grootebroek of kijk op www.ocgrootebroek.nl voor het programma. Niet voor publicatie:
Beelden die vrij te gebruiken zijn ter promotie van het evenement zijn te vinden op: deze pagina http://www.ocgrootebroek.nl/algemenebestanden/persbeelden/
Uw mailadres staat opgenomen in ons persbestand, wilt u zich afmelden stuur dan een mail naar ocgrootebroek@gmail.com

Heeft u aanvullende vragen kunt u contact opnemen via ocgrootebroek@gmail.com uw vragen zullen worden beantwoord door Jack Dekker, die namens het comité de pr en communicatie verzorgt.

jungle-fietsoptocht-koningsdag-2016

Thema Jungle poster fietsoptocht 2016

Een korte beschrijving van de tekst hierboven is gemaakt voor de vermelding in evenementenkalenders:

27 april, Koningsdag in Grootebroek, vele activiteiten van jong tot oud. Talloze belevenissen zoals fietsoptocht, optredens, exposities, attracties, straattheater, live muziek gedurende de hele dag. Veel leuke gratis activiteiten voor kinderen. Ook een programma in de feesttent en in Dorpshuis De Stek. Entree en deelname en parkeren is gratis en het is een gezellige dag voor het hele gezin.

Share
Volg ons

   

Sponsors
Facebook

Koningsdag Grootebroek heeft het bericht van Blond Amsterdam gedeeld. ... See MoreSee Less

Hoera! Prinses Beatrix 80 jaar!

View on Facebook