Poster versierde fietsoptocht klaar

koningsdag-grootebroek-versierde-fietsoptocht-2018-poster
Binnenkort is de promotie poster van de versierde fietsoptocht weer te zien. We hangen ze op door heel Grootebroek. Met dank aan Drukkerij Borbo die het drukken mogelijk heeft gemaakt. De versierde fietsoptocht poster is uiteraard geheel in stijl met het thema voor Koningsdag dit jaar in Grootebroek “Ik hou van Holland”. We zien dit jaar uiteraard heel graag weer net zoveel deelnemers als vorig jaar! Versier je fiets, geniet van de muziek en begin Koningsdag goed! Je kunt je ook verkleden in oudhollandse kleren, jezelf helemaal oranje of juist rood-wit-blauw maken, het maakt eigenlijk niet uit, als je maar aansluit bij het “ik hou van Holland” thema.

Er zijn tractaties en optredens op het festivalterrein als je daar aankomt en sommige attracties zijn speciaal open voor de deelnemers.

Het nieuws, het schema enzovoort staan op de activiteitenpagina. Wil je ook nog wat mensen taggen op facebook, dat kan, er is een evenement van gemaakt.

Volg ons

   

Facebook

5 months ago

Koningsdag Grootebroek

Koningsdag in Grootebroek en Bovenkarspel .2018 ... See MoreSee Less

View on Facebook

5 months ago

Koningsdag Grootebroek

wow wat een ruimte voor Raadhuis Festival op het terrein bij Koningsdag Grootebroek dagprogramma op Koningsdag 27 april Ze draaien 3 dagen, de gegevens staan op Raadhuis Festival - dag 1, Raadhuis Festival - dag 2 en Raadhuis Festival - dag 3De #raadhuistent staat! Nog twee dagen te gaan...! ... See MoreSee Less

View on Facebook

5 months ago

Koningsdag Grootebroek

Goedemorgen allemaal! De nieuwe #RaadhuisFestival timetable is binnen!
Met als nieuwe binnenkomer, Radio 538's "Die Verrückte Stunde" op Zaterdag! Zien we jullie daar?

Kaartverkoop is aan de deur, entree is €10,-!
Ook is er een passe-partout te verkrijgen voor alle 3 de dagen voor slechts €15,-!

En binnenkort starten we ook met de voorverkoop van tickets bij een select aantal winkels in de regio, hou de pagina in de gaten voor meer informatie.
... See MoreSee Less

View on Facebook