Poster versierde fietsoptocht klaar

koningsdag-grootebroek-versierde-fietsoptocht-2018-poster
Binnenkort is de promotie poster van de versierde fietsoptocht weer te zien. We hangen ze op door heel Grootebroek. Met dank aan Drukkerij Borbo die het drukken mogelijk heeft gemaakt. De versierde fietsoptocht poster is uiteraard geheel in stijl met het thema voor Koningsdag dit jaar in Grootebroek “Ik hou van Holland”. We zien dit jaar uiteraard heel graag weer net zoveel deelnemers als vorig jaar! Versier je fiets, geniet van de muziek en begin Koningsdag goed! Je kunt je ook verkleden in oudhollandse kleren, jezelf helemaal oranje of juist rood-wit-blauw maken, het maakt eigenlijk niet uit, als je maar aansluit bij het “ik hou van Holland” thema.

Er zijn tractaties en optredens op het festivalterrein als je daar aankomt en sommige attracties zijn speciaal open voor de deelnemers.

Het nieuws, het schema enzovoort staan op de activiteitenpagina. Wil je ook nog wat mensen taggen op facebook, dat kan, er is een evenement van gemaakt.

Share
Volg ons

   

Sponsors
Facebook

19 hours ago

Koningsdag Grootebroek
View on Facebook

Steun Koningsdag in Grootebroek en Bovenkarspel tijdens Rabobank clubkas campagne

Het Oranje Comite Grootebroek en Bovenkarspel doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Iedereen die een rekening heeft bij de Rabobank en lid is, kan ons helpen met steun! Dat kan tijdens de stem periode van 8 t/m 28 mei 2018. Als u nog geen lid bent, dan kunt u zich tot 10 april aanmelden op de site van de Rabobank.

www.rabobank.nl/lok…/west-friesland/uw-lidmaatschap/

U kunt ons in de stemperiode tussen 8 en 28 mei terugvinden op de stemlijst onder Oranje Comité Grootebroek en Bovenkarspel.

Bij deze actie brengen leden van Rabobank hun stem uit op hun favoriete vereniging of stichting die daarvoor toegerekend per stem vanuit de bank sponsoring krijgt.
Elk lid mag vijf keer stemmen, met een maximum van twee per vereniging of stichting. Laat je stem niet verloren gaan! Bij iedere stemming wordt ook gevraagd om nog een paar andere goede initiatieven te voorzien van stemmen. Zo kun je uiteraard naast het Oranje Comité Grootebroek en Bovenkarspel ook een sportvereniging of een ander goed initiatief steunen.

Delen = lief!
... See MoreSee Less

View on Facebook