Heeft u al gestemd voor de Rabo Clubkas Campagne?

rabo-clubkas-actie-2018-posterHeeft u al gestemd voor de Rabo Clubkas campagne voor het Oranje Comité Grootebroek en Bovenkarspel? Wij doen mee met de Rabobank sponsoring en waarderen uw stem!

Naast het Oranje Comité doen ook een aantal organisaties mee die samen met ons Koningsdag in Grootebroek mogelijk maken, zoals Dorpshuis De Stek, de EHBO Stede Broec en Fanfare Irene. Stem op de lokale verenigingen, er doen heel veel goede doelen mee.

We hebben op Koningsdag al vele posters rondom het parcours gehangen. En eerder hebben we ook al een promotiefilmpje laten zien. De posters hebben een speciale “Koningsdag Grootebroek” opdruk gekregen!

Het Oranje Comité fietst zelf al jarenlang trouw mee met de Rabobank sponsor fietstocht, maar dit jaar is de fietstocht vervangen door de clubkas campagne. Bij de fietstocht was de opbrengst voor iedere vereniging gelijk en vooraf vastgesteld. Dit jaar is de sponsoring wat anders opgezet en zijn we afhankelijk van uw stem, daarom promoten we hierbij graag de deelname. Alle activiteiten tijdens Koningsdag in Grootebroek zijn al jarenlang volledig gratis maar dat betekent niet dat het niets kost. Het comité doet zijn uiterste best om sponsors te werven en alle mogelijkheden te vinden om Koningsdag gratis te houden. U kunt ons helpen door te stemmen. Vergeet het niet en laat uw stem niet verloren gaan we hebben uw steun hard nodig.

Tijdens koningsdag hebben we deze Promo opgenomen!

Volg ons

   

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.