Rabo Clubkas Campagne

Let op: Dit is de informatie van het evenement in 2018, die van 2019 volgt snel

Het Oranje Comite doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Iedereen die een rekening heeft bij de Rabobank en lid is, kan ons tijdens de Clubkas Campagne helpen met steun! Dat kan tijdens de stem periode van 8 t/m 28 mei 2018. Als u nog geen lid bent, dan kunt u zich tot 10 april aanmelden op de site van de Rabobank;
rabobank-rabo-clubkas-campagne-koningsdag-2018
U kunt ons in de stemperiode tussen 8 en 28 mei terugvinden op de stemlijst onder Oranje Comité Grootebroek en Bovenkarspel.

Bij deze actie brengen leden van Rabobank hun stem uit op hun favoriete vereniging of stichting die daarvoor toegerekend per stem vanuit de bank sponsoring krijgt.
Elk lid mag vijf keer stemmen, met een maximum van twee per vereniging of stichting. Laat je stem niet verloren gaan! Bij iedere stemming wordt ook gevraagd om nog een paar andere goede initiatieven te voorzien van stemmen. Zo kun je uiteraard naast het Oranje Comité Grootebroek en Bovenkarspel ook een sportvereniging of een ander goed initiatief een stem geven (een sportclub van kinderen of andere goede initiatieven kun je ook kiezen!)

Dit jaar organiseert voor het eerst de Rabobank een Clubkas Campagne. Het is een nieuw initiatief dat de Rabobank sponsorfietstocht vervangt. Het Oranje Comité fietst al vele jaren trouw mee met de Rabobank sponsorfietstocht. Iedere vereniging die daaraan mee deed ontving automatisch een vast deelname bedrag. Zo was het comite zeer actief om ervoor te zorgen dat Koningsdag in Grootebroek gratis en voor niets voor alle bezoekers kan worden blijven georganiseerd. Naast de organisatie van het evenement was het Oranje comité dus op zo’n fietstocht ook behoorlijk sportief bezig. Het is heel spannend om te zien wat we vanuit onze mooie dorpen Grootebroek en Bovenkarspel en mogelijk uit de rest van de regio aan steun kunnen verwachten. We hopen dat Koningsdag ook tijdens de Rabobank ClubkasCampagne voldoende steun krijgt van jullie allemaal.

Volg ons

   

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.